Eko kamp

Eco camp

Kamp u kojem ćete boraviti je besplatan i namijenjen posjetiteljima festivala. U kampu se nalaze tuševi i kemijski wc-i, a broj kamperskih mjesta nije ograničen. Bilo kakve rezervacije prije samog festivala nisu potrebne. Za prijavu u kamp potrebna vam je osobna iskaznica ili putovnica.

Ovdje su neka od osnovnih pravila kampiranja. Za ugodnije druženje, molimo vas da ih se pridržavate.

KAMPERSKI KOD:

Obavezno je plaćanje boravišne pristojbe koja iznosi 7 kuna po danu (ova obaveza zakonski je propisana). Pristojba se naplaćuje po osobi, a ne po šatoru. Kako vam ne bismo morali uzimati osobne iskaznice, a to je jedini način da pouzdano znamo tko koliko ostaje u kampu, pretpostavlja se da svi kamperi ostaju do kraja festivala i boravišna pristojba se tako obračunava. Dakle, ako dođete u utorak platit ćete 35 kuna pristojbe bez obzira na to odlazite li u četvrtak ili u nedjelju.

Uz registraciju u kampu, obavezno je kupiti kampersku iskaznicu - do 4 ulaznice, ovisno o danu dolaska. To je praksa koju smo uveli kako bismo dodatno naglasili da je ovo kamp za posjetitelje naših filmskih programa, te kako bismo ljubiteljima filma dali prednost pred slučajnim prolaznicima. Za nepodignute ulaznice organizator ne vraća novce.

Ako imate festivalsku akreditaciju ili ste kupili neki od naših kompleta, bit ćete oslobođeni plaćanja obaveznih ulaznica (osim boravišne pristojbe). To se rješava na recepciji kampa prilikom registracije, uz predočenje potvrde o kupnji ulaznica (pretprodaja) ili uz predočenje akreditacije.

Ukupan iznos kamperskih bonova i boravišne pristojbe ovisi o danu dolaska:
 

CJENIK EKO KAMPA 
 
 
 
Cijena kamperske iskaznice 
(obavezna za sve kampere) 
Boravišna pristojba 
(7 kn / dan) 
Ponedjeljak 
23/07 
120 kn 
protuvrijednost 4 ulaznica 
42 kn 
Utorak 
24/07 
120 kn 
protuvrijednost 4 ulaznica 
35 kn 
Srijeda 
25/07 
120 kn 
protuvrijednost 4 ulaznica 
28 kn 
Četvrtak 
26/07 
90 kn 
protuvrijednost 3 ulaznica 
21 kn 
Petak 
27/07 
60 kn 
protuvrijednost 2 ulaznice 
14 kn 
Subota 
28/07 
30 kn 
protuvrijednost 1 ulaznice 
kn 
 


Molimo da pokusate pripremiti točan iznos svojih kamperskih troškova. Time ćete uvelike doprinijeti brzini procesa registracije.

Svi neprijavljeni kamperi izlažu se riziku nemalih kazni za neprijavljeni boravak, koje propisuje turistička inspekcija.

Prije nego nam pošaljete elektronsko pismo, provjerite možete li odgovor na svoj upit pronaći u često postavljanim pitanjima. Sva dodatna pitanja u vezi kampa slobodno postavite na kamp@motovunfilmfestival.com.

Informacije o festivalskom autobusu potrazite OVDJE!