Kampus Motovun

Lagana ljetna radionica za filmske profesionalce, poluprofesionalce, studente i one koji žele znati više!

Tko se može prijaviti?
 
- Studenti filmskih škola (i oni koji to žele postati) iz Hrvatske i regije
- Studenti škola sa filmskim kolegijima
- Mladi profesionalci (i oni koji to žele postati)
- Mladi filmski teoretičari/kritičari

 
Kako se prijaviti?
 
- Na e-mail studenti@motovunfilmfestival.com pošaljite životopis i kratko motivacijsko obrazloženje zašto želite sudjelovati u radionici (do 300 znakova s razmakom)
- Sve to pošaljite do 1.srpnja!

 
Što nudimo?
 
- Da vas ne opteretimo, škola ima jedno do dva predavanja dnevno. Predavanja govore o temama koje se obično ne pokrivaju u redovnim filmskim školama (CGI budućnosti, VR & gaming, plasman prvog filma, internacionalna iskustva na putu do prvog filma itd.)
- Detaljan popis predavanja i predavača bit će dostupan uskoro
- Za polaznike/polaznice sklonije teoriji, svakog dana organiziramo okrugli stol o najzianimljivijim i najinovativnijim filmovima iz programa DEBATNI KLUB. Voditelji razgovora vodeći su filmski kritičari
- Predstavljanja filmskih škola i njihovih filmova (Zagreb-Split-Ljubljana-Beograd) – prijavite svoj film i predstavite svoju školu
- Besplatna akreditacija za sve festivalske programe i projekcije
Uz sve ponuđene sadržaje, naš najvažniji cilj je upoznavanje i povezivanje mladih snaga, filmaša i kritičara budućnosti! Uživajte na festivalu u krugu internacionalnog filmskog plemena. 

 
I što još?
 
- Smještaj u festivalskom kampu besplatan je
- Ako želite biti smješteni u privatnom smještaju, naš ured za goste pomoći će vam da pronađete (cijena varira od 30-50 eura na noc)
- Festivalski autobus, s najpovoljnijim cijenama, na relaciji Zagreb-Motovun vozi dan prije početka festivala (25.7.) i vraća se za Zagreb dan nakon festivala (31.7.)
 
O svemu se informirajte pitanjima na naš e-mail studenti@motovunfilmfestival.com
 
I NA KRAJU, AKO STE STUDENTICA/STUDENT, ali nemate veze s filmom ili ne želite biti ni u kakvoj radionici – imamo rješenje za vas: do 20.srpnja. možete se prijaviti za studentsku akreditaciju, koja vam po cijeni od 100 kn omogućuje ulaz na sve programe Motovun Film Festivala za koje je ostalo mjesta!