Studentske akreditacije

Dragi naši studenti!

Prijave za studentske akreditacije su otvorene, a za prijavu klikni ovdje! Odobrenje akreditacije potvrdit ćemo vam e-mailom do, a akreditacije se plaćaju i preuzimaju u uredu za goste na glavnom trgu u Motovunu. Prilikom preuzimanja akreditacija obavezno je predočiti iksicu.

Akreditacija se odobrava studentima koji su se prijavili i mogu dokazati svoj studentski status. Cijena iskaznice je 150 kuna koji se uplaćuju prilikom preuzimanja iskaznice u Motovunu.


ŠTO OMOGUĆUJE STUDENTSKA AKREDITACIJA?

Studentska akreditacija omogućuje ulaz na sve projekcije za koje je ostalo slobodnih mjesta. U praksi to znači da studenti pričekaju da u dvoranu uđu posjetitelji s kupljenim ulaznicama, pa potom zauzimaju preostala mjesta do popunjenja dvorane.

Studentska akreditacija također omogućuje besplatan smještaj u festivalskom kampu (bez obaveze kupovine bonova za ulaznice). Jedina obaveza je plaćanje boravišne pristojbe od 7 kuna po osobi na dan.

KAKO STUDENTSKA AKREDITACIJA FUNKCIONIRA U PRAKSI?

Napominjemo još jednom: ova akreditacija omogućuje ulaz na projekciju samo u slučajevima kada dvorana nije popunjena. 

Nemoguće je unaprijed predvidjeti kolika će biti popunjenost dvorana i hoće li biti slobodnih mjesta baš na onim filmovima koji vas najviše zanimaju. To je rizik koji preuzimate kupnjom ove akreditacije.

Kako je ovo već šesta godina otkako smo uveli ovu praksu, možemo iznijeti iskustva prošlih godina.

Dvije do tri projekcije dnevno u pravilu su posve rasprodane. Najčešće su to popodnevne projekcije u zatvorenom kinu, ponekad i prve večernje projekcije. No, na jutarnjim i kasnovečernjim projekcijama u pravilu ima raspoloživih mjesta. Promišljenom strategijom izbora termina projekcija i s malo upornosti, sasvim sigurno možete vidjeti puno više nego li ste platili. No, nema dvojbe da se ova akreditacija isplati prije svega onima koji žele puno gledati.